Літературний конкурс «Натхненні рідною землею»

2018-03-27

/Files/images/2018_rk/конкурс.jpg

Положення
про літературний конкурс «Натхненні рідною землею»
(до 95-річчя утворення Іванківського району)

1. Загальні положення
Це Положення визначає порядок проведення літературного конкурсу «Натхненні рідною землею» (далі — Конкурс).
Організаторами Конкурсу є: відділ культури, національностей, релігій, молоді та спорту Іванківської районної державної адміністрації, Іванківська централізована бібліотечна система. Організаційно-методичне забезпечення Конкурсу здійснює Іванківська централізована бібліотечна система.
Конкурсом передбачається залучення до організації та проведення нових партнерів, підтримка яких сприятиме виконанню мети Конкурсу.
Інформація про проведення Конкурсу оприлюднюється на офіційному веб-сайті Іванківської ЦБС, сторінках на Facebook в загальнодоступних групах «Library Ivankiv», «Іванківщина рідна», «Іванків-сьогодні», «Іванків назавжди», «Наша Іванківщина» та ін., а також у засобах масової інформації.
Під час проведення Конкурсу обробка персональних даних учасників здійснюється з урахуванням вимог Закону України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 р. № 2297-VI.
Для організації та проведення Конкурсу затверджується склад журі.
2. Мета Конкурсу
Мета Конкурсу: сприяння формуванню патріотичних почуттів — любові до рідної природи, краю, Батьківщини; прищеплення любові до рідної мови; розвиток естетичної свідомості, здатності до творчої самореалізації, створення умов для реалізації творчих здібностей та талантів, особливо дітей.
3. Умови Конкурсу
- У Конкурсі беруть участь усі бажаючі віком з 10 років.
- Конкурс оголошується в номінації «Поезія», до участі допускаються поеми, вірші, байки.
- Кількість сторінок і кількість поданих на конкурс творів не обмежується.
- До участі в конкурсі допускаються твори, написані українською мовою.
Творчі роботи надсилаються в електронному вигляді у форматі Microsoft Word, шрифт – Times New Roman, 14 розмір, 1,5 міжрядковий інтервал, усі поля – 1,5 см, сторінки формату А-4.

На розгляд журі до 1 червня 2018 роботи надсилаються на електронну адресу Іванківської ЦБС ivankivcbs@gmail.com, або передаються в методичний кабінет Іванківської центральної районної бібліотеки (в електронному вигляді).
Учасники-автори на участь у конкурсі подають такі дані: прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, місце проживання і навчання, домашня адреса, контактний телефон, електронна пошта, улюблені заняття конкурсанта, фото у форматі JPG.
На Конкурс приймаються тільки індивідуальні роботи.
До участі у Конкурсі не допускаються роботи, які не відповідають умовам, визначеним цим положенням.
4. Строки проведення Конкурсу
Конкурс проводиться з 1 квітня по 30 червня 2018 року у два тури:
перший – збір конкурсних творів з 1 квітня до 1 червня 2018 року;
другий, підсумковий – з 1 червня до 30 червня.

5. Організаційний комітет і журі Конкурсу

Для підготовки та проведення Конкурсу створюється організаційний комітет, склад якого затверджується наказом начальника відділу культури, національностей, релігій, молоді та спорту Іванківської РДА.

До складу журі входять представники організаторів Конкурсу, письменники та поети (за згодою) інші компетентні особи.

За підсумками роботи журі на основі протоколів, кращі твори учасників конкурсу буде включено до поетичної збірки «Натхненні рідною землею».

Організаційний комітет

Кiлькiсть переглядiв: 344

Коментарi